Alltid fri frakt | 60 dagars öppet köp

Om oss


Välkommen till Nordiskt Sken

Nordiskt Sken är en onlinebutik för smycken baserad i Sverige. Nordiskt Sken uppstod ur idén om att erbjuda högkvalitativa och trendiga smycken till överkomliga priser.

Vår Kollektion

Vår kollektion är inspirerad av den minimalistiska estetiken i den nordiska regionen, samtidigt som vi blickar globalt för säkerställa att vi kan erbjuda de senaste smyckestrenderna som finns på marknaden. Vi strävar efter att erbjuda smycken som är stilfulla, mångsidiga och som kan vara en del av din vardag såväl som vid festliga tillfällen. 

Vår Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa smycken till attraktiva priser. Genom att samarbeta direkt med våra leverantörer i Asien och skicka produkterna direkt därifrån, kan vi undvika mellanhänder och hålla priserna nere utan att kompromissa med kvaliteten. Utforska vårt sortiment och upptäck smycken som kombinerar stil, hållbarhet och prisvärdhet på ett unikt sätt.

Kundnöjdhet

Nöjda kunder är vår högsta prioritet. Vi siktar på att tillhandahålla en smidig shoppingupplevelse, allt från att bläddra i vår kollektion till att göra ett köp. Vårt kundtjänstteam är alltid redo att hjälpa till med eventuella förfrågningar du kan ha, och säkerställer en sömlös shoppingresa.

Håll Kontakten

Vi uppmuntrar dig att bläddra i våra kollektioner och hitta de perfekta smyckena som passar med din stil. Håll kontakten med oss på Instagram och Facebook för de senaste uppdateringarna och erbjudandena.

Vid eventuella förfrågningar, tveka inte att kontakta oss på info@nordisktsken.se


Företagsinfo Wan Market AB Org.nummer 559371-7845
Adress Visthusgatan 18 50444 Borås Sverige
Kundtjänst info@nordisktsken.se +46767069644